הכירו את 3 המתכונים המנצחים לשבועות

חג השבועות מתקרב וכל אדם מחכה לסעודות החגיגיות של החג. מה שמאפיין את החג המדובר הוא כמובן המאכלים החלביים המסמלים את קבלת התורה שכן, התורה משולה לדבש וחלב. בין אם אתם מארחים ובין אם אתם מתארחים, אתם בוודאי רוצים להכין מאכלים חלביים טעימים. במאמר הבא תקבלו כמה מתכונים מנצחים לכבוד שבועות שיהפכו את השולחן החגיגי שלכם לטעים וייחודי ויאפשרו לכל האורחים שלכם מתכונים לשבועות ם להנות מארוחה בלתי נשכחת.

מתכון לכדורי גבינה מטוגנים

אם בא לכם פינוק חלבי שלא תהיה לכם אפשרות להספיק לאכול, זה המתכון המנצח עבורכם:

הרכיבים הנדרשים:

100 ג’ גבינה צהובה מגורדת (כוס דחוסה)

30 ג’ גבינה בולגרית רכה מפוררת (כרבע כוס)

3 כפות קמח רגיל

ביצה M

חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

*פירורי לחם מוזהבים לציפוי

כיצד מכינים?

בשלב הראשון יש לערבב בקערה גבינה צהובה, גבינה בולגרית, ביצה, קמח, פלפל שחור ומלח. מערבבים את הכל עד שתקבל תערובת אחידה ודביקה מעט. יש להכניס את התערובת המדוברת למקפיא ל8 דקות.

יש לגלגל כדורים קטנים מהתערובת המדוברת ולצפות אותם בפירורי לחם.

בשלב הבא יש לחמם שמן בסיר קטן וכאשר הוא חם להוסיף את הכדורים ולהנמיך את האש. יש לטגן במשך 2 דקות עד שמתקבל גוון זהב שחום. לאחר מכן יש להעביר את הכדורים לנייר מגבת.

מתכון לפסטה בחמאה וגבינות

פסטה מדהימה וטעימה, אשר תעשיר את שולחן החג שלכם ותעניק לכל האורחים שלכם חוויה קולינרית בלתי נשכחת.

המצרכים הנדרשים:

250 גרם פסטה (חצי חבילה)

20 גרם חמאה

50 גרם גבינת פרמז’ן מגורדת (כחצי כוס)

50 גרם גבינה בולגרית מפוררת (כשליש כוס)

שן שום כתושה

שליש כפית מלח

מעט פלפל שחור

חופן עלי בזיליקום או אורגנו או זעתר טריים (יש להפריד את העלים מהגבעול)

כיצד מכינים?

בשלב הראשון יש לבשל את הפסטה ולסנן אותה בשלב השני יש לחמם חמאה בסיר רחב ולאחר שהיא נמסה להוסיף פסטה מבושלת, גבינת פרמז'ן, גבינה בולגרית, שן שום כתושה, פלפל ומלח וכן עלים. יש לערבב את כל התערובת על האש במשך 4 דקות עד שהגבינות ימסו. מדובר על מתכון קליל וטעים לפסטה עשירה וטעימה.

מתכון לחציל פיצה

מדובר על מתכון שמתאים גם לאנשים שאינם יכולים לאכול גלוטן ועדיין רוצים להנות מפיצה
טעימה וייחודית.

המצרכים הנדרשים הם:

חציל גדול קלוף חתוך לאורך לפרוסות בעובי 1.5 ס”מ

רוטב פיצה (*אפשר להשתמש ברוטב פיצה קנוי)

גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

כיצד מכינים?

בשלב הראשון כדאי מאוד להמליח את פרוסות החצילים משני הצדדים עד שהן מפרישות נוזלים וזאת בכדי למנוע את הטעם המריר של החציל. בשלב השני יש לחמם תנור ל190 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה. בשלב השלישי יש להבריש את פרוסות החצילים בשמן זית משני הצדדים ולפזר מעט מלח מעל. לאחר מכן יש להכניס את החציל לתנור ל10 דקות. יש להפוך את החציל לצד השני ולאפות עוד 10 דקות.

יש להוציא את החצילים מהתנור ולמרוח על כל פרוסה של חציל רוטב פיצה שמכינים מראש וכן גבינה צהובה מגורדת. מחזירים את החציל לתנור ואופים אותו במשך כ10 דקות עד שהגבינה מזהיבה ומותכת.

מחפשים עוד מתכונים קלים, מהירים ומעולים לחג השבועות? לחצו כאן >

מה היה לנו עד עכשיו?

קטגוריות נוספות באתר

צור קשר

מעוניין לפרסם אצלנו? מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בתוך זמן קצר

5/5

מאמרים נוספים בתחום

מאמרים אחרונים באתר

טרנדים

מאמרים פופולריים אחרונים

מתי תצטרכו הדבקת כתר קבוע

הדבקת כתר קבוע היא טיפול שיניים נפוץ שנועד לשקם שיניים פגומות או להחליף שיניים חסרות. הכתרים מספקים הגנה לשן הטבעית, משפרים את המראה האסתטי של

למה להזמין רק חשמלאי מוסמך בתל אביב?

 רק חשמלאי מוסמך עם רישיון רשמי עבר הכשרה מעמיקה וצבר ניסיון רב בתחום החשמל. ידע זה חיוני לביצוע עבודות ותיקונים בצורה מקצועית ובהתאם לכל התקנים

כאב ראש לעומת מיגרנה

כאבי ראש הם מחלה שכיחה שרוב האנשים יחוו בשלב מסוים בחייהם. כאבי ראש יכולים להיות מעצבנים ומפריעים, אבל לרוב הם לא משפיעים באופן משמעותי על

המשיכה של גאדגטים צבעוניים ומעוצבים לילדים

בעולם הטכנולוגי של היום, לא רק מבוגרים מתמכרים לגאדג'טים; ילדים הופכים יותר ויותר מיומנים בשימוש בטכנולוגיה. מאייפון וטאבלטים ועד לאוזניות אלחוטיות ורמקולים ניידים, מכשירים אלה